Se, hvad vi kan tilbyde

Vi har de bedste poetry slammere, vi har prøvet det meste før, vi ved hvordan det skal gøres, og vores materiale bliver hele tiden bedre og bedre. Neden for kan I læse mere om hvad vi kan, og spørg os endelig, hvis I har spørgsmål.

 

Poetry slam på Ofelia Beach ved Skuespilhuset, Det Kongelige Teater - fotograf Oskar Hanska

 

Tilbud til skoler
Over hele verden, eller i hvert fald i en stor del af verden + det løse, bliver poetry slam anvendt til undervisning af børn og unge, tweens og teens, de halv- og helgamle, de kloge, dumme, smukke, grimme og især de indbildte.

Vi tilbyder poetry slam undervisning, foredrag, fællestimer, shows og workshops i hele Danmark, hvad enten det er folkeskoler, efterskoler, gymnasier, højskoler, aftenskoler, livets skole(r) og hvad der ellers findes.

Vi tilbyder også forløb på engelsk, tysk og andre sprog, ligesom vi har en række efteruddannelseskurser målrettet lærere. Og er I en skole, som er på lejrtur/udflugt i København, så lad os lave et show kun for jer.

I kan læse mere om alle vores skoleforløb på www.PoetrySlamUndervisning.dk

 

Poetry slam shows
Dét, vi elsker mest, er også dét, vi er bedst til, nemlig at optræde.

Og vi kan lave soloshows – vi kan lave mini-poetry slams med to eller tre poetry slammere – vi kan lave de helt store shows – og hvis showet skal passe ind i en bestemt ramme eller til et bestemt tema, så kan vi også det.

Poetry slam og spoken word er god, tankevækkende underholdning – det er talegaver med humor og nerve – og ja, det er medrivende gøgl, men også meget mere.

Med andre ord: Vi passer som fod i hose til teatre, spillesteder, biblioteker og festivaler, og det særlige er, at vi kan underholde nysgerrige af sind i alle aldre – det er ikke kun for unge.

 

Og vi kan mere end det
Dét, som vi har til fælles, er, at vi kan noget særligt med ord. Og derfor kan vi også meget mere end at optræde.

Vi bliver selvfølgelig brugt som det skæve, muntre indslag hos firmaer og på konferencer, men vi bliver også brugt som konferenciers, værter og ordstyrere.

Og vi bliver brugt som undervisere alle mulige steder, hvor der skal siges noget brugbart om sprog, kropssprog, retorik, præsentationsteknik og kunsten at tale i offentlighed. Og fordi vi har lavet litterære events og kulturprojekter i rigtigt mange år, så bliver vi også brugt til rådgivning og sparring.

Derfor: Hvis I tror, at I muligvis kan bruge os til noget, som ligger lidt udenfor rammerne af poetry slam, spørg os endelig.

Advertisement