Vores referencer

I Danmark er poetry slam ikke nær så udbredt som fx stand up comedy, men alligevel er der nærmest ikke den flække, som ikke har haft os på besøg på et tidspunkt. Og hvis I tidligere har oplevet poetry slam, er der en meget stor sandsynlighed for, at vi har haft en finger med i spillet.

 

Poetry Slam Booking drives af Peter Dyreborg, og han har været med siden poetry slams begyndelse i Danmark i 1998. Vores liste over referencer er derfor også alenlang, og vi har prøvet det meste før.

I dag er vores to største samarbejdspartnere Det Kongelige Teater og Københavns Kommune, men vi har også løbende samarbejde med mange andre kommuner, ligesom visse af vores projekter er fast støttet af fx Region Syddanmark og Region Nordjylland. Via ordninger under Statens Kunstfond og Kulturministeriet har vi gennem årene besøgt ikke blot et hav, men et ocean af skoler, og vores materiale er repræsenteret i en del undervisningsmateriale.

Udover skoler, så er størstedelen af vores partnere og kunder de mange mindre teatre, spillesteder, biblioteker og festivaler, som vi jævnligt engageres af, men også arrangører af konferencer og lignende bruger os i stigende grad.

 

En fuld referenceliste kan fås ved henvendelse.

Advertisement