Læs mere om, hvem vi er

 

Peter Dyreborg på Teater Vestvolden - fotograf Claus Christensen

Peter Dyreborg
Har været med siden poetry slams begyndelse i Danmark i 1998, og har gennem årene vundet det meste, inklusiv DM i 2008. I dag er han blandt andet engageret på Det Kongelige Teater, og han er en legende på den danske slam-scene.

Bonusinfo: Peter er uddannet jurist, og så er han også indehaver af det eneste danske event- og bookingbureau inden for poetry slam og spoken word.

 

Sara Hauge på Teater Vestvolden - fotograf Claus Christensen

Sara Hauge
Vandt DM i poetry slam i 2014 og 2018, og KBH-mesterskabet i 2016 og 2018, og er kendt for sin hurtigtsnakkende og vrede, men altid humoristiske facon. Hun er umiskendeligt sig selv, og tilmed er hun den poetry slammer, som skriver Danmarks bedste rim.

Bonusinfo: Sara er bachelor i religionsvidenskab, og så har hun i øvrigt også udgivet to digtsamlinger.

 

Lasse Nyholm Jensen i Sverige

Lasse Nyholm Jensen
Vandt DM i poetry slam i 2015 og 2017, men har i mange år vundet talrige konkurrencer, fx både det københavnske mesterskab og Fynsmesterskabet. Hans satiriske, politiske tekster er helt i top, og kan sagtens måle sig med de bedste danske humorister.

Bonusinfo: Lasse er uddannet arkitekt, og så har han også en særlig interesse for miljø og bæredygtighed.

 

Dennis Buchleitner

Dennis Buchleitner
Blev nummer tre ved DM i poetry slam i både 2014 og 2016, og har i mange år været en markant stemme på den danske scene. Han er en gudsbenådet, karismatisk sprechstallmeister, som altid formår at begejstre med sin ofte personlige storytelling.

Bonusinfo: Dennis har studeret retorik, og så er han fast vært og konferencier på Christiania Comedy Club.

 

Rasmus Rhode på Teater Vestvolden - fotograf Claus Christensen

Rasmus Rhode
Er både poetry slammer og skuespiller, og dette giver ham en helt unik position inden for poetry slam. Hans dramatiske tekster og kropssprog er et kapitel for sig, og han er én af de absolut mest talentfulde inden for dansk performance-poesi.

Bonusinfo: Rasmus er ganske ferm på en guitar, og så kan han også lave fx workshops med sangskrivning og drama.

 

Peter Dyreborg og MC Jabber - fotograf Theis Molin

Alle andre, inkl. verdensstjernerne
Danmark er et lille land, og vi kender alle, der er aktive på den danske scene for poetry slam og spoken word. Til tider bruger vi derfor også andre poetry slammere end Peter, Sara, Lasse, Dennis og Rasmus, og hvis I har særlige ønsker eller har hørt om en bestemt slammer, så efterkommer vi gerne jeres forespørgsel.

Og poetry slam miljøet er også internationalt, så hvis I gerne vil have fat i den svenske eller norske mester, kan vi nemt ordne det. Vi kan også skaffe EM- og VM-vindere, ligesom vi kender mange gode performere fra andre dele af Europa, samt USA, Australien og Afrika osv.

Bonusinfo: Vi kan selvfølgelig også koordinere samarbejdsprojekter med inddragelse af andre kunstformer og -genrer.

Reklamer